Skaffa pappershanddukar till företaget

Att använda pappershanddukar på ett företag är både hygieniskt och kostnadseffektivt. Köp dem online, så att du har ett stort lager till både toaletten och köket. Särskilt bra om coronapandemin ökar under vintern.

Köp pappershanddukar online

Det finns många fördelar med att använda pappershanddukar istället för handduk på företaget. Först och främst kan ni alltid torka av händerna på en ren handduk. För det andra blir det mindre tvätt. När det kommer kunder och andra företagare på besök behöver du inte tänka på huruvida handduken i personalköket eller på toaletten är ren. Du vet att det finns pappersdukar att torka sig på. Det är också skönt att ha en varsin ”handduk” när det går förkylningar, magsjuka och corona. Gå in på Office Depot och köp upp ett stort lager pappershanddukar så sparar du både tid och pengar. Office Depot har ett stort utbud av olika slags pappershanddukar, så du hittar garanterat vad just ditt företag behöver.

Hygienisk företagstoalett

Hur toaletten på företaget ser ut och uppfattas är viktigt. Även om ni inte har en kundtoalett, kommer både kunder och samarbetspartners att ibland använda toaletten. Är det rent? Känns det hygieniskt? Det spelar ingen roll om det är en frisörsalong eller bilverkstad, det är viktigt att det är fräscht och rent. Fördelen med pappershanddukar är att det är enkelt och smidigt: du fyller bara på i pappershållaren.

Förutom att använda pappershanddukar är det smart att rengöra toaletten dagligen. Om ni inte har städare är det klokt att ha en tvättsvamp för handfatet och en trasa för toalettstolen för att snabbt kunna torka av. Så ser det alltid snyggt ut. För att göra toaletten än trevligare kan du ställa in en kruka med en bladväxt. Växter gör också att luften blir bättre, att det luktar mindre ”toa”. Det är också fint att sätta upp en plansch eller tavla på väggen så att besökarna och personalen har något att titta på. Om det finns en hylla inne på toan kan du ställa dit ett ljus och handkräm. Det ser snyggt ut och ger en fräsch och hygienisk känsla. Förutom att många kommer att uppskatta en klick handkräm efter att ha tvättat händerna och torkat sig på pappershandduken.