3 tips – förbättra företagsekonomin

Letar du efter smarta, enkla och effektiva sätt att stärka ditt företag och förbättra ekonomin? I tider då biverkningarna av pandemin fortfarande är påtagliga kämpar många företagare med att hålla sig flytande. Att få en stabil ekonomi kan vara svårt, men det finns knep som gör att du kommer lite närmare ditt mål till ökade intäkter och större lönsamhet.

Upplever du att din företagsekonomi är extremt utsatt kan du behöva ansöka om ett företagslån tills läget stabiliserats. Har du redan lån på företaget rekommenderar vi att du i första hand ansöker för att samla lån och på så vis få en lägre månadskostnad. Med ett samlingslån från Lendo kan du betala av de skulder och krediter som företaget har idag och samla alla räntor och avbetalningar till en.

Öka omsättningen med 3 heta tips
1. Våga ta mer betalt för dina tjänster eller produkter! Så kallade tillväxtföretag oroar sig oftast för att priserna är för höga, men i de flesta fall kan det höjas mycket mer! Många är mer än villiga att betala några kronor mer för en produkt eller tjänst som de är riktigt nöjda med.

2. Ha rätt marknadsföringsstrategi! Se till att du använder billig marknadsföring som inte påverkar företagets ekonomi alldeles för mycket, utan istället genererar ökad omsättning.

3. Våga använda inkasso och se till att du verkligen får dina kunder att betala. Detta är extra viktigt för dig som upplever återkommande betalningsproblem från en och samma kund. Du har rätt att få betalt för den vara eller produkt som du säljer.