Anlita ett företag som sköter fastighetsförvaltningen

Att äga en fastighet är inte så lätt som det verkar och speciellt inte om det gäller en större fastighet med många boende. Den svåraste utmaningen kan vara att organisera och hålla ordning på den tekniska förvaltningen. Lyckligtvis finns det professionell hjälp att få med teknisk förvaltning från företaget och bostadsrättsföreningens bästa vän Nabo, som har tusentals nöjda kunder i hela Sverige. Nabo lanserades 2019 efter en sammanslagning med ett mjukvarubolag och mindre förvaltningsbolag. Denna sammanslagning ledde till den fantastiska idén att erbjuda en användarvänlig förvaltningsplattform som är designad för bostadsrättsföreningar. Detta förenklar vardagen avsevärt för fastighetsägare, bostadsrättsföreningens styrelse och de boende.

Ger dig en bättre kontroll och överblick

Nabo erbjuder en fastighetsförvaltning som tar hand om allt inom det tekniska. Du kommer att få en personlig kontakt som håller dig och bostadsrättsföreningen uppdaterade om läget i fastigheten. Samtidigt har du förvaltningsplattformen som informerar dig om allt som händer och statusen för eventuella skador och reparationer.

Du kan faktiskt bara luta dig tillbaka och koppla av medan du får veta allt som händer genom Nabos förvaltningsplattform. Detta sparar både tid och energi som du kan använda på annat samtidigt som det ger ökad trygghet. Om något speciellt händer som du behöver veta kommer plattformen att informera dig om detta snabbt.

Företag och entreprenörskap